VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE

NEW ATHLETE
Knap'man x Ibtissam Bouharat

 31-01-2023 

Knap'man is een samenwerking aangegaan met de Marokkaans-Belgische voetbalster Ibtissam Bouharat. Een grote naam in het damesvoetbal.

Na Standard Luik en RSC Anderlecht, speelde ze 2 seizoenen voor PSV in Nederland. Ze speelde in de Women's Champions League, speelde sinds 2011 voor het Marokkaans vrouwenelftal en werd in 2015 verkozen als Marokkaans Sportvrouw van het Jaar.

[Foto copyrights Ibtissam Bouharat)

Ibtissam maakt dit seizoen haar comeback in het professionele vrouwenvoetbal bij KV Mechelen, nadat zij in 2016 haar voetbalschoenen aan de wilgen hing voor een (tijdelijk) voetbalpensioen.

6 jaar na dato keert ze terug op het hoogste niveau. Knap'man ondersteunt haar daarbij!
 

KNAP'MAN SUPPORT COMEBACK IBTISSAM BOUHARAT

Na 6 jaar voetbalpensioen keert Ibtissam Bouharat terug op het hoogste voetbalniveau. Ze trainde hard, werd weer fit en tekende voor één seizoen bij KV Mechelen. Ze ging daarbij op zoek naar een goede Performance & Recovery partner

 

"In mijn periode bij PSV maakte ik kennis met de compressiekleding van Knap'man. Toen ik besloot mijn comeback te gaan maken, waren zij een van de eersten die ik contacte. De Knap'man compressiebroeken zijn de beste in de markt", aldus Ibtissam.

 

 

[Foto copyrights Ibtissam Bouharat)

 


 

Eerder was Knap'man op bezoek bij de heren van KV Mechelen. Zie onderstaande video.

 

 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur