VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE


KNAP'MAN COMPRESSIEKLEDING BIJ VOETBAL

➤ Klik hier voor een overzicht van álle Knap'man producten.

Blessures voorkomen?

De compressiekleding van Knap'man helpt blessures herstellen en voorkomen.

Knap’man compressiekleding zorgt voor extra uithoudingsvermogen, meer kracht en extra stabiliteit in je spieren. Beginnende en bestaande blessures zullen sneller herstellen en bovendien zullen blessures minder snel optreden.

Voetballers uit alle grote competities gebruiken Knap'man compressiekleding bij herstel en preventie van blessures.
 


 

Knap'man Zoned Compression Shorts
Wetenschappelijk Bewezen Werking

#1 Compressiebroek voor blessurepreventie en -herstel

De Knap’man Zoned Compression Shorts is de enige compressiebroek met gepatenteerde 45% Zoned Compression, vergelijkbaar met medische compressieklasse II.

Bij blessures en klachten aan de lies (ook osteitis pubis), hamstring, quadriceps, heup (bekkeninstabiliteit) en (onder)rug heb je veel profijt van de Knap’man Zoned Compression Shorts.

Wetenschappelijk bewezen werking

Uit een nieuw groot opgezet wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de gepatenteerde 45% Knap'man Zoned Compression Shorts bewezen effectief werken bij liesklachten.
 

Gepatenteerde Knap'man compressietechnologie

De gepatenteerde compressietechnologie van Knap’man bevat ingebouwde, gerichte compressiezones. Deze zones volgen de anatomie van het lichaam en zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De geavanceerde productietechnologie zorgt voor een uitzonderlijke hoge compressiewaarde, waarbij de bewegingsvrijheid optimaal blijft.

Gebruikt in alle grote voetbalcompetities

De Knap'man Compressieshorts worden gedragen door spelers in alle grote voetbalcompetities, waaronder de Wereldkampioenschappen 2018, Eredivisie, Jupiler Pro League, Premier League, La Liga, MLS,


WETENSCHAPPELIJK BEWIJS VOOR WERKING KNAP'MAN COMPRESSIEBROEK

De Knap'man Zoned Compression Shorts 45%, met gepatenteerde Knap'man 'Zoned Compression'-technology heeft een positief effect op liesklachten.
 TEST CONDITIONS

 • Normal sport clothes
 • Zoned High Compression Shorts (Knap'man Zoned Compression Shorts 45%)
 • Non-zoned low compression shortsTHE PHYSICAL TESTS

 1. Copenhagen Adduction Squeeze test (CS)
  With a handheld Dynanometer
 2. Sprinttest (Illinois Agility Test)
 3. Maximum Shooting Test (from 5m distance)
 4. Usage during Football Activities (training and matches)THE RESEARCH TEAM

 • Roald Otten, MSc
 • Sebastiaan Stam, MSc
 • Adam Weir, MBBS, PhD
 • Rob Langhout, PhD, MSc
 • Igor Tak, PhD, MScPTsports

 

CONCLUSION
Het onderzoek toonde positieve effecten op liesklachten bij het dragen van de Knap'man Zoned Compression Shorts, ten opzichte van het dragen van compressiekleding met lage compressie en/of het dragen van normale sportkleding.

Het onderzoeksteam raadt het dan ook sterk aan om de Knap'man Zoned Compression Shorts te dragen bij liesgerelateerde klachten.
 


 

EEN GREEP UIT DE VOETBALLERS MET KNAP'MAN


Jeroen Zoet Alireza Jahanbakshs Hans Hateboer Wout Weghorst Inessa Kaagman Guram Kashia Jasper Cillessen Emmannuel Adebayor Stefan de Vrij Georginio Wijnaldum Patrick van Aanholt Leroy Fer Brad Jones Dominique Bruinenberg Giovanni Troupée Christian Santos Wesley Sneijder Albert Rusnak Kaj Sierhuis Robin van Persie Quincy Promes Bart Ramselaar Mink Peeters Enes Unal Dabney dos Santos Karim el Ahmadi Vivianne Miedema Lars Veldwijk Mike te Wierik Lucas Woudenberg Issa Cissokho Nicolai Jorgensen Kevin Strootman Irfan Bachdim Eric Botteghin Ryan Thomas Rens van Eijden Heleen Jaques Mathias Pogba Hannes Halldorsson Sjoerd Ars José Maria Cases Gabriel Silva Joseph Attamah Seth de Witte Anouk Dekker Ridgeciano Haps Sebastien Dewaest Joris van Overeem Gregor BreinburgAanbevolen door

Rens van Eijden

Profvoetballer N.E.C. Nijmegen

Als topsporter ben ik geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Ik heb deze compressieshort getest en het geeft enorm veel steun zonder irritant te knellen en mijn bewegingen te belemmeren. Ik heb hem elke training en elke wedstrijd aan.

Rens heeft actief bijgedragen in de ontwikkeling van deze compressie-broek. Na uitgebreid testen en bijstellen hebben we een topproduct gemaakt dat in de praktijk uitgebreid is getest. De shorts geven een maximale compressie bij een maximale bewegingsvrijheid [red.].


Dominique Bruinenberg

Voetbalster Everton Ladies

"Dankzij Knap’man presteer ik tijdens wedstrijden optimaal. De compressie shorts zorgen er voor dat mijn spieren gedurende de week beschermd worden en voldoende herstellen. Daarnaast heb ik dankzij de compressieshorts geen last meer van liesblessures. Ik speel geen wedstrijd meer zonder Knap’man omdat ik ervaren heb dat deze shorts mijn prestaties naar een hoger niveau helpen."


Aanbevolen door

Alireza Jahanbakshs

Speler Brighton & Hove Albion en Iran

"Ik heb in het verleden veel last gehad van hamstringklachten en bovenbeenblessures. Toen ik in Nederland kwam spelen, kwam ik in aanraking met Knap'man.

Sinds ik gebruik maak van de compressiekleding van Knap'man zijn mijn klachten verdwenen en ik heb veel minder last van blessures.

Knap'man voelt erg goed en ik draag het iedere wedstrijd en iedere training. Daarnaast gebruik ik Knap'man om mijn herstel te bevorderen."


Dr. Bryan English

Hoofd medische staf Leicester City

"Ik heb veel soorten compressiekleding gezien in de 20 jaar dat ik in de topsport werk. Knap'man is absoluut het beste product wat ik ben tegenkomen. De kleding ziet er goed uit, voelt goed en biedt meer compressie dan andere merken."

  


Sjoerd Ars over Knap'man compressiekleding bij FC de Graafschap

Nick Doodeman over Knap'man compressiekleding bij FC Volendam


Bart de Bruyn over de preventie van lies- en hamstringblessures bij KV Mechelen

Mark Diemers over Knap'man compressiekleding bij Fortuna Sittard

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur