VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE


GILLES MULLER | ATP #28

'Bijzonder effectief voor herstel en tijdens het reizen'

"Elk kleine beetje voordeel wat ik kan winnen, is belangrijk voor mij. Knap'man helpt me daarbij".

Gilles Muller, #26 op de ATP-ranglijst.


"Dankzij mijn fysiotherapeut kwam ik in aanraking met de speciale compressiekleding van Knap'man.

Hij benadrukte met name dat het erg effectief zou zijn voor mijn spierherstel en voor tijdens het reizen. Omdat ik veel train en veel wedstrijden speel, is herstel erg belangrijk. Het tegengaan van vermoeide benen tijdens lange vluchten is ook een geweldig voordeel.

Tijdens mijn vlucht van Luxemburg naar Australie, onderweg naar het ATP-Toernooi in Sydney, heb ik de lange compressiebroek gedragen. Ik merkte een duidelijk verschil. Dankzij de Knap'man compressiebroek kwam ik, na een 20 uur durende vlucht, met frisse benen in Australie aan.

En nog belangrijker, ik won het toernooi in Sydney. Het eerste ATP-Toernooi dat ik heb gewonnen!
 
Gilles won in juni 2017 zijn tweede ATP-toernooi, het Ricoh Open in Rosmalen!
 

Tennis Gilles Muller winaar in Rosmalen (Ricoh Open) [Foto ©: Pro Shots]


Vanaf dat moment ben ik de compressiekleding van Knap'man blijven dragen. Voornamelijk tijdens het reizen en om mijn spierherstel te bevorderen na zware trainingen of wedstrijden. Elk kleine beetje voordeel wat ik kan winnen is belangrijk voor me! Knap'man helpt me daarbij.

Ik zou Knap'man zeker aanbevelen bij mijn mede tennis spelers. Knap'man heeft een complete lijn compressiekleding voor allerlei verschillende doeleinden, waaronder recovery, reizen en blessurepreventie."
 


 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur