VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE


COMPRESSIEKLEDING TENNIS

➤ Klik hier voor een overzicht van álle Knap'man producten.


Waarom?

De compressiekleding van Knap'man stimuleert een actieve houding en helpt blessures herstellen en voorkomen.

Knap'man compressiekleding zorgt voor extra uithoudingsvermogen, meer kracht en extra stabiliteit in je spieren.

In combinatie met het compressieshirt wordt de rug maximaal ondersteund. Zo kunnen ook rugklachten aanzienlijk worden verminderd.

Knap'man Zoned Compression Shorts
Wetenschappelijk Bewezen Werking 

#1 Compressiebroek voor blessurepreventie en -herstel

De Knap’man Zoned Compression Shorts is de enige compressiebroek met gepatenteerde 45% Zoned Compression, vergelijkbaar met medische compressieklasse II.

Bij blessures en klachten aan de lies (ook osteitis pubis), hamstring, quadriceps, heup (bekkeninstabiliteit) en (onder)rug heb je veel profijt van de Knap’man Zoned Compression Shorts.

Wetenschappelijk bewezen werking

Uit een groot , onafhankelijk etenschappelijk onderzoek blijkt dat de gepatenteerde 45% Knap'man Zoned Compression Shorts een bewezen positieve werking hebben bij o.a. liesklachten.
 

Gepatenteerde Knap'man compressietechnologie

De gepatenteerde compressietechnologie van Knap’man bevat ingebouwde, gerichte compressiezones. Deze zones volgen de anatomie van het lichaam en zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De geavanceerde productietechnologie zorgt voor een uitzonderlijke hoge compressiewaarde, waarbij de bewegingsvrijheid optimaal blijft.

Getest door de Zuid-Afrikaanse Springbokken

In juli 2019 is Knap'man een pilot gestart met de Zuid-Afrikaanse Springbokken.

 WETENSCHAPPELIJK BEWIJS VOOR WERKING KNAP'MAN COMPRESSIEBROEK

De Knap'man Zoned Compression Shorts 45%, met gepatenteerde Knap'man 'Zoned Compression'-technology heeft een positief effect op liesklachten.
 TEST CONDITIONS

 • Normal sport clothes
 • Zoned High Compression Shorts (Knap'man Zoned Compression Shorts 45%)
 • Non-zoned low compression shortsTHE PHYSICAL TESTS

 1. Copenhagen Adduction Squeeze test (CS) 
  With a handheld Dynanometer
 2. Sprinttest (Illinois Agility Test)
 3. Maximum Shooting Test (from 5m distance)
 4. Usage during Football Activities (training and matches)THE RESEARCH TEAM

 • Roald Otten, MSc
 • Sebastiaan Stam, MSc
 • Adam Weir, MBBS, PhD
 • Rob Langhout, PhD, MSc
 • Igor Tak, PhD, MScPTsports

 

CONCLUSION
Het onderzoek toonde positieve effecten op liesklachten bij het dragen van de Knap'man Zoned Compression Shorts, ten opzichte van het dragen van compressiekleding met lage compressie en/of het dragen van normale sportkleding. 

Het onderzoeksteam raadt het dan ook sterk aan om de Knap'man Zoned Compression Shorts te dragen bij liesgerelateerde klachten. 

Aanbevolen door

Gilles Muller

Top Tennisser

"Dankzij mijn fysiotherapeut kwam ik in aanraking met de speciale compressiekleding van Knap'man.

Hij benadrukte met name dat het erg effectief zou zijn voor mijn spierherstel en voor tijdens het reizen. Omdat ik veel train en veel wedstrijden speel, is herstel erg belangrijk. Het tegengaan van vermoeide benen tijdens lange vluchten is ook een geweldig voordeel.

Tijdens mijn vlucht van Luxemburg naar Australie, onderweg naar het ATP-Toernooi in Sydney, heb ik de lange compressiebroek gedragen. Ik merkte een duidelijk verschil. Dankzij de Knap'man compressiebroek kwam ik, na een 20 uur durende vlucht, met frisse benen in Australie aan.

En nog belangrijker, ik won het toernooi in Sydney. Het eerste ATP-Toernooi dat ik heb gewonnen!"

"Vanaf dat moment ben ik de compressiekleding van Knap'man blijven dragen. Voornamelijk tijdens het reizen en om mijn spierherstel te bevorderen na zware trainingen of wedstrijden. Elk kleine beetje voordeel wat ik kan winnen is belangrijk voor me! Knap'man helpt me daarbij.

Ik zou Knap'man zeker aanbevelen bij mijn mede tennis spelers. Knap'man heeft een complete lijn compressiekleding voor allerlei verschillende doeleinden, waaronder recovery, reizen en blessurepreventie."

Gilles won in juni 2017 zijn tweede ATP-toernooi, het Ricoh Open in Rosmalen!


Ron Tijshen

Tennisser

"Via mijn broer ben ik in aanraking gekomen met de compressiekleding van Knap'man. Ik tennis al jaren en na een korte sprint schiet het er wel eens in.
Ik ben al wat jaartjes ouder en heb daardoor ook wat rugklachten. Mijn broer raadde me aan om de compressiekleding van Knap'man te proberen.

Nu draag ik zowel de short als het shirt tijdens het tennissen. Ik kan weer pijnvrij tennissen!"

 


Aanbevolen door

Marcel Bogaart

Aanvoerder Nederlands Padel team

Als fanatieke sporter eis ik het maximale van mijzelf. Dit leidt soms tot kleine blessures aan de schouder en hamstring.

Ik ben 41 jaar en beoefen de sport Padel (een kruising tussen tennis en squash).
Dit is een vrij intensieve sport waarbij veel om de as gedraaid wordt en de (boven)benen en bovenlichaam het aardig te verduren krijgen.

Sinds enige tijd gebruik ik de broeken en shirts van Knap'man. Hierdoor ben ik in staat zonder klachten te spelen en het maximale uit mijn sport te halen.
Je merkt dat je bovenbenen en bovenlichaam goed ondersteund worden, waardoor je je sterker en fitter voelt.

Op dit moment zou ik niet meer zonder kunnen en ik beveel het anderen van harte aan!

Marcel Bogaart, aanvoerder Nederlands Padel team.


Gert van der Burg

Sportfysiotherapeut

Ik bericht u graag over onze eerste bevindingen met Knap'man compressiekleding.

Wij zochten al langere tijd naar compressiekleding voor gebruik tijdens sportactiviteiten, waarbij er spierbelasting optreedt in de core-regio, de combinatie van rugspieren, buikspieren en de heup-bil regio.

Onze positieve ervaring met compressietherapie voor het onderbeen en voet met compressiekousen, waarbij zowel preventief als bij spierblessures goede resultaten worden bereikt leidde tot deze zoektocht.

Wij hebben Knap'man compressiekleding ingezet bij een aantal van onze patiënten die lage rugklachten hebben, waarbij de rugbelasting beperkingen meebrengt tijdens het sporten.
De beoefende sporten waren golf en veldhockey. De motivatie om compressiekleding te dragen is vooral vanwege de verbetering van de bloedcirculatie, het geven van meer stabiliteit, een beter spieruithoudingsvermogen en minder spierpijn.
Deze effecten zijn bekend bij het dragen van compressiekousen en ik kan bevestigen dat dit ook geldt voor de compressiekleding van Knap'man.

Hoewel in eerste instantie bij deze kleding gerefereerd wordt aan figuurcorrectie mag mijns inziens het effect op afname van rugbelasting zeker vermeld worden. Onze patiënten meldden een duidelijke afname van vermoeidheid te ervaren van de core-regio tijdens sportactiviteiten. Zij gaven aan vooral steun te voelen in de lage rug leidend tot een beter houding. Ook de goede thermoregulatie werd als zeer positief aangegeven.

Wij zullen onze patiënten met klachten in de core-regio adviseren om tijdens sportactiviteit compressiekleding te dragen en Knap'man voldoet aan onze eisen voor de juiste kleiding.


 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur