VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE

10 redenen om compressieshorts te dragen

Je hebt ze vast wel eens gezien in de sportschool of bij andere sporten, Compressie broeken. Maar waar zijn deze broeken eigenlijk goed voor?

 

 

1. Verminderde spiervermoeidheid

Door het dragen van een compressiebroek tijdens het sporten zul je merken dat je beter zult presteren en langer door kunt gaan. De compressiebroek zorgt voor een effectievere bloedtoevoer, zodat spiervermoeidheid niet tot minder snel voor komt. 
 
 

2. Voorkomen van spierverrekking

Compressiebroeken met voldoende compressie kunnen de kans op het verrekken verminderen of zelfs tegen gaan.
 
 

3. Minder tot geen spierpijn

De compressie in de compressiebroeken zorgt voor een betere bloedcirculatie wat resulteert in een kortere herstelperiode. Door een betere toevoer van zuurstof naar de spieren en een versnelde afvoer van afvalstoffen zullen spieren sneller herstelt zijn.
 
 

4. Hamstringondersteuning

Compressiebroeken van Knapman maken gebruik van gerichte compressiezones. De compressiezones zorgen ervoor dat de spiertrillingen worden beperkt, waardoor minder energie verloren gaat en er minder spierschade optreed. Een hamstringblessure zal hierdoor worden beperkt.
 
 

5. Meer uithoudingsvermogen

Compressiekleding zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en extra stabiliteit in de spieren. Dit zorgt voor minder spiervermoeidheid en minder energieverlies. Minder last van vermoeidheid in de spieren zorgt voor meer kracht en een betere spiercoördinatie. 
 
 

6. Minder blessures

Knap'man Compressiekleding bevat gerichte compressiezones met een unieke, hoge compressiewaarde. Door deze hoge compressiewaarde wordt het doel van spierondersteuning en spierstabilisatie vergroot, zonder beperkingen in de bewegingsvrijheid. 
 
 

7. Frisse benen na het reizen

Het dragen van Knap'man Compressiekleding tijdens het reizen zorgt voor een verbeterde terugstroom van het bloed en helpt daarmee prestatieverlies voorkomen. Bovendien zorgt de compressiekleding direct voor een beter herstel. Dit levert ook tijdens het reizen tussen wedstrijden door een groot voordeel op.
 
 

8. Meer comfort

Veel sporters zeggen baat te hebben bij compressiekleding doordat het strak op de huid zit. Je voorkomt wrijving van de stof en het omhoog kruipen van de broek tijdens oefeningen als sit-ups, squaten stretchen ed.
 
 

9. Beter herstel na het sporten

De gerichte compressiezones in de compressiekleding stimuleren de bloedcirculatie. Een verbeterde bloedsomloop zorgt voor meer zuurstof in de spieren, waardoor het uithoudingsvermogen van de spieren verbetert. Spieren zullen bovendien sneller herstelt zijn van inspanningen, omdat afvalstoffen beter en sneller worden afgevoerd.
 
 

10. Liesondersteuning 

Heb jij regelmatig last van liesblessures en wil je dit voorkomen? Dit blijkt uit een onderzoek door de University of Bath, daaruit is gebleken dat  de Knapman compressiebroek een positief effect heeft op liesklachten bij voetballers. De compressie zorgt voor extra stabiliteit in de bovenbeenspieren. Hierdoor worden spiertrillingen beperkt, waardoor minder energie verloren gaat en minder spierschade optreed.

 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur