VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE

Voorkom prestatieverlies bij reizen

Lang reizen vóór een wedstrijd is voor sporters vaak een drama. Om voldoende gewend te raken zul je al ruim van te voren op de bestemming moeten zijn. Daar is vaak geen tijd voor.

Het dragen van Knap'man Compressiekleding tijdens het reizen zorgt voor een verbeterde terugstroom van het bloed en helpt daarmee prestatieverlies voorkomen.
Bovendien zorgt de compressiekleding direct voor een beter herstel. Dit levert ook tijdens het reizen tussen wedstrijden door een groot voordeel op.

Voorkom prestatieverlies
Met de Knap'man Compressiebroek

Verbeterde terugstroom van het bloed (veneuze return)

Door een verbeterde terugstroom van (zuurstofrijk) bloed (veneuze return) wordt prestatieverlies bij langdurig reizen of stilzitten tegengegaan. Het voorkomt o.a. het opzwellen van benen en voeten, reizigerstrombose en zware, vermoeide benen.

Knap'man Compressietechnologie

De gepatenteerde compressietechnologie van Knap’man bevat ingebouwde, gerichte compressiezones. Deze zones volgen de anatomie van het lichaam en zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De geavanceerde productietechnologie zorgt voor een uitzonderlijke hoge compressiewaarde, waarbij de bewegingsvrijheid én het draagcomfort optimaal blijft.

Sneller herstel

De gerichte compressiezones in de compressiekleding stimuleren de bloedcirculatie, wat zorgt voor meer zuurstofrijk bloed in de spieren. Bovendien worden afvalstoffen beter en sneller afgevoerd.
Hierdoor kan de schade in de spieren door inspanning beter en sneller herstellen.


 

KNAP'MAN VIDEO'S  


Knap'man Zoned Compression Technologie: Gepatenteerde, gerichte compressiezones

Knap'man compressiekleding ook bij KV Mechelen in België

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur