VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE

Knap'man Cotton Comfort
Het meest Comfortabele én Functionele Katoenen ondershirt

Het eerste Katoenen ondershirt met Zoned Compression™

Na twee jaar van ontwikkelingen en testen heeft Knap'man het meest comfortabele én functionele corrigerende shirt ooit ontwikkeld; het Knap'man Zoned Cotton Comfort shirt.
Een compleet uniek product! Het eerste Katoenen shirt met 'Zoned Compression': Gepatenteerde, gerichte compressiezones voor een optimale ondersteuning.

De gepatenteerde, gerichte compressiezones volgen de anatomie van het lichaam. Spieren en gewrichten worden geactiveerd en waar nodig ondersteund, waardoor het lichaam een impuls krijgt om op een natuurlijke manier een goede en actieve houding aan te nemen.

'Ultimate Cotton Comfort'

Superieur draagcomfort! Super zacht, Super sterk & Super ademend.

Het shirt zorgt de hele dag door voor een superieur gevoel dankzij een optimaal draagcomfort en een krachtig ondersteunende werking voor spieren en gewrichten.

Uitstekende vochtregulering

Anders dan bij andere Katoenen shirts, heeft het Zoned Cotton Comfort shirt een uitstekende vochtregulering, waardoor de huid altijd aangenaam en droog blijft aanvoelen.
Dit maakt het shirt zelfs geschikt om te dragen tijdens het sporten.

*NOTE: De oranje lijnen visualiseren de gepatenteerde, ingebouwde compressiezones.

 

Cotton Comfort Compression™

Na twee jaar van ontwikkelingen en testen heeft Knap'man het meest comfortabele én functionele corrigerende shirt ooit ontwikkeld;
het Knap'man Zoned Cotton Comfort shirt
.
Een compleet uniek product! Het eerste Katoenen shirt met Zoned Compression™: Gepatenteerde, gerichte compressiezones voor een optimale ondersteuning.

De uiterst comfortabele Zoned Cotton Comfort™-toepassing zorgt voor een superieur draagcomfort; super zacht, super sterk & super ademend.

De gehele dag optimaal draagcomfort!

 
 


 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur