VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS     IN EUROPA GEPRODUCEERD     100% GELD-TERUG GARANTIE     14 DAGEN OMRUILGARANTIE

Knap'man Compressiebroek nu ook speciaal voor dames.

Speciale compressiebroek voor dames

De revolutionaire Knap'man compressiebroek met 45% compressie is er nu in een speciaal damesmodel.

Minder blessures, sneller herstel, minder spierpijn en meer kracht & uithoudingsvermogen!

"Tot nu toe bevalt de compressiebroek mij erg goed en raad ik hem ook zeker aan om te dragen. Ik heb minder last van mijn liezen en bovenbeen spieren. Het seizoen is voor mij nog erg lang want het WK staat voor de deur. De compressiebroeken gaan mij hier zeker bij helpen", liet Ajax en Oranje speelster Desiree van Lunteren ons weten voorafgaande aan het WK voor vrouwen.

Aanbevolen door

Carolien Filippo

RKHVV dames 1

Tot nu toe bevalt het broekje erg goed. Ik draag het zowel met trainingen als wedstrijden. We zijn tot nu toe nog ongeslagen en ik heb zelfs gescoord in de eerste wedstrijd waarin ik het broekje droeg! Maar of dit nu aan het broekje ligt...

In ieder geval vind ik het erg prettig dragen en ben ik tot nu toe blessurevrij. Ik heb geen last van mijn hamstrings (wat met name mijn probleem is) en ook na de wedstrijd beduidend minder last van stijfheid.


Desiree van Lunteren

Speelster Ajax en Oranje vrouwen

"Tot nu toe bevalt de compressiebroek mij erg goed en raad ik hem ook zeker aan om te dragen. Ik heb minder last van mijn liezen en bovenbeen spieren. Het seizoen is voor mij nog erg lang want het WK staat voor de deur. De compressiebroeken gaan mij hier zeker bij helpen."


Aanbevolen door

Melissa

Hardloopster

Als fanatiek hardloopster ben ik zeer tevreden over de compressiekleding van Knap'man. Tijdens het hardlopen draag ik vooral de lange compressiebroek. Ik merk duidelijk dat mijn spieren worden ondersteund.
Zonder de compressiebroek kreeg ik na het hardlopen altijd last van stijve liezen. Nu ben ik daar volledig van af!

Tijdens het hardlopen geef ik de voorkeur aan de lange broek, omdat deze ook mijn onderbenen ondersteund en de bloedcirculatie optimaal stimuleert. Ik zal daarnaast ook zeker de korte compressiebroek aanraden!

De hoge compressiewaarde is echt een uitkomst! Het werkt aanzienlijk beter dan shorts met minder compressie.


Tessel Middag

Speelster Ajax en Oranje vrouwen

Ik draag zowel de compressiebroeken als de sportbeha's. Ik ben erg tevreden over de Knap'man compressiekleding. De sportbeha zit goed. De beugel in de sportbeha draagt prettig en zit niet in de weg. Ook de shorts zitten erg prettig!


 

 

 

 

KLANTENSERVICE: +31 (0)228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur